Vermeulen & De Fouw, Praktijk voor eerstelijnspsychologie en psychotherapie

Vermeulen & De Fouw

Praktijk voor eerstelijnspsychologie

en psychotherapie

Ridder van Catsweg 256-1, Gouda

Contact

 

Nieuwe aanmeldingen

 

Om voor verzekerde zorg in aanmerking te komen heeft u bij aanmelding een verwijsbrief van uw huisarts of andere door uw verzekeraar geaccepteerde verwijzer nodig.

 

Nieuwe aanmelding:

Voor nadere informatie of een afspraak voor een intakegesprek kunt u gebruik maken van ons CONTACTFORMULIER: Uw gegevens worden dan veilig versleuteld (in uw browser start het adres met 'https://' en er is een slotje zichtbaar) naar ons verzonden. Ons mailadres is bedoeld voor reeds ingeschreven cliënten, dus niet voor (vragen omtrent) aanmelding: (vragen over) aanmeldingen die niet via het contactformulier zijn verstuurd, worden niet in behandeling genomen.

 

Ingeschreven cliënten

 

Voor ingeschreven cliënten geldt: U kunt ons benaderen via email: info@vermeulenendefouw.nl. Verstuurt u geen privacygevoelige informatie via deze email: u kunt hiervoor een encrypted account aanvragen bij uw behandelaar.

 

U kunt ook telefonisch contact opnemen. U wordt dan doorverbonden met de voicemail waarop u uw bericht kunt inspreken:

 

Praktijknummer: 06 45 872 623.

 

Wij streven ernaar om zo snel mogelijk, en uiterlijkbinnen 4 werkdagen contact met u op te nemen. Tijdens vakanties en andere afwezigheidssituaties wordt gebruik gemaakt van een achterwacht:

 

Achterwachtnummer: 06 19793876

 

Op de homepage wordt aangegeven als er sprake is van een vakantieperiode, of andere situatie waarin van het achterwachtnummer gebruik moet worden gemaakt.